Over Expulsion

Een woningontruiming is vaak nodig bij overlijden, verhuizingen, emigratie of faillissement. Woningontruimingen zijn vaak emotionele en ingrijpende situaties, waar de klant niet dagelijks mee te maken heeft. Door de woningontruiming uit te besteden aan Expulsion, kan de klant zich richten op belangrijkere zaken.

Onze klantvriendelijkheid, servicegerichte instelling en scherpe prijzen onderscheiden ons van de concurrentie. Wij weten hoe wij mensen moeten benaderen en welke belangen er spelen bij de ontruiming van een woning of bedrijf. Door vooraf de werkzaamheden samen met de klant goed in kaart te brengen en goed naar de klant te luisteren, zijn wij in staat om de opdrachtgever optimaal van dienst te zijn en alle zorgen uit handen te nemen.

Expulsion werkt zorgvuldig, respectvol en snel en bij een woningontruiming leveren wij de woning desgewenst bezemschoon op. Dat wil zeggen dat wij alle objecten uit de woning verwijderen en afvoeren. Bovendien zorgen wij ervoor dat de woning helemaal wordt schoongeveegd, waarbij we ook het eventueel aanwezige tapijt verwijderen.

Wij komen de woning vooraf inspecteren en bieden de klant een offerte op maat, zodat de klant vooraf alle kosten inzichtelijk heeft. Vervolgens kan de klant beslissen of hij de ontruiming van de woning door ons wil laten uit te voeren.

Expulsion zorgt ervoor dat de oplevering van de woning zo spoedig mogelijk en binnen de gestelde termijn plaatsvindt. Ook kunnen we de voor- en eindinspectie van de woning met de verhuurder/opdrachtgever uitvoeren. Kortom, als klant heb je geen omkijken naar de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen.