Case #1

Je hebt een klusbedrijf ingeschakeld om je tuin te verbouwen omdat je daar niet tevreden mee bent, uiteindelijk zit je nogsteeds met een bouwval in je tuin omdat de troep niet word opgeruimd door het klusbedrijf zelf.

Wij zijn ingeschakeld om  dit op te lossen, wij hebben deze achtertuin binnen een paar uur in orde gemaakt door middel van kruiwagens en onze hardwerkende mannen.  Verder hadden wij ook de voortuin netjes gemaakt en als extraatje nog een grote klerenkast van de zolder gehaald.

Uiteindelijk een mooi resultaat achterlaten en een tevreden klant.

Versleep de balk voor het resultaat

Case #2

De woningbouw had ons ingeschakeld omdat een bewoner die verzamelaar was, een flinke troep had achtergelaten in zijn huis.

Wij zijn ingeschakeld om dit probleem op te lossen, zoals te zien op de foto was er helemaal geen ruimte over en stond het vol met dozen,vuilniszakken en overig afval.

Na een paar uur werken hadden wij het helemaal in orde gemaakt. Het ging van vuilnisbelt, naar bewoonbare woning.

Versleep de balk voor het resultaat

Case #3

Bij deze klant hebben wij een gehele keu­ken gedemonteerd en geruimd. Waaronder het gehele Keukenblok, plafond panelen en kozijnen. De ruimte is nu klaar voor een nieuwe keuken.

Huh? Maar expulsion doet toch geen sloop­werkzaamheden? Jazek­er, maar ook voor kl­eine sloopwerkzaamhe­den kunnen wij in ov­erleg wat voor u bet­ekenen.

Versleep de balk voor het resultaat